stacks_image_115105

TIP-TIP UNTUK KESELESAAN, PENJAGAAN, KEMUDAHAN DAN KEYAKINAN

Untuk ibu bapa moden yang sibuk masa kini

Kehamilan dan penjagaan bayi adalah fasa-fasa yang menyeronokkan, namun sangat mencabar. Mujurlah ada nasihat pakar untuk membantu menjaga anda dan bayi anda. Di Philips AVENT, kami bukan sahaja menghasilkan penyelesaian inovatif untuk memudahkan anda menjaga kesihatan bayi anda, kami juga bekerjasama dengan pakar-pakar untuk memberikan penyelesaian yang memenuhi keperluan ibu bapa moden.

Kami berbesar hati untuk berkongsi semua penyelesaian ini bersama anda di dalam ruangan khas MYNUTRIBABY ini. Semoga berjaya dan selamat menikmati perjalanan menjadi ibu bapa!

more-comfort

Lebih Selesa, Lebih Susu

Kajian menunjukkan bahawa pemerahan susu ibu yang selesa boleh meningkatkan jumlah susu ibu.

milk-safety

Keselamatan dan Penjagaan Susu

Memastikan susu ibu yang diperah bebas daripada kuman yang merbahaya adalah penting untuk kesihatan bayi anda.

convenietn-drinks

Cara Mudah untuk Minum Bagi Kanak-Kanak

Memupuk tabiat minum air yang mencukupi setiap hari membantu anak anda kekal sihat dan terhidrat.

feeding-confidence

Memberi Makan dengan Yakin

Memberi anak anda makan boleh menjadi kurang meletihkan dan lebih menyeronokkan jika anda telah menyediakan peralatan makan yang betul!

Sejak 1984, AVENT telah mencipta dan mengeluarkan produk-produk yang diilhamkan dari alam semula jadi dan telah dihasilkan melalui penyelidikan dan ujian klinikal yang menyeluruh. Kini, sebagai sebahagian daripada Kumpulan Philips, Philips AVENT akan terus menghasilkan pelbagai penyelesaian inovatif untuk memudahkan anda memberi makan serta menjaga kesihatan dan keselamatan bayi anda.